O NAMA


Dragi prijatelji, dobro došli na naš portal namenjen upravo Vama - KOLEKCIONARIMA.

Kolekcionari.net je prvi portal ove vrste na našim prostorima i na našem jeziku. Kada kažem ,,naši prostori" i ,,naš jezik" mislim na prostor bivše nam države Jugoslavije. Svi smo na neki način ovde istorijski medjusobno povezani a to onda ima veze sa mnogim predmetima koji su korišćeni na zajedničkom prostoru u prošlosti a koji su sada kolekcionarski predmeti.

I sama sam KOLEKCIONARKA koja je interesovanje za ovaj veoma lep hobi nasledila. Portal je nastao iz želje i potrebe da se ovako nešto konačno pojavi kod nas i da okupi ljude sličnog interesovanja koji će moći da uz pomoć našeg portala popune svoje kolekcije, da prodaju ono što im je višak, da dodju do raznih informacija u sferi njihovog interesovanja (najnovije vesti, katalozi, blogovi, forumi itd.).

Portal je nov i u promotivnom periodu sve aktivnosti na njemu biće potpuno besplatne, pogledajte naš Cenovnik.

Pošto je kolekcionarstvo veoma širok pojam (može se skupljati praktično sve) mi ćemo se za početak opredeliti za nekih 13 kategorija koje su možda najčešće. Za sve ostalo postojaće kategorija ,,Kolekcionarstvo" . Pratićemo Vaše želje i potrebe i u skladu sa tim dodavaćemo nove kategorije koje nisu obuhvaćene sa ovih početnih 13 kategorija, pogledajte kategorije.

U delu blog moći ćete da pročitate zanimljive članke o KOLEKCIONARSTVU (istorijat, vrste, vrednost prikupljenih predmeta itd.).

U delu novosti moći ćete da pročitate objave gde će biti susreti kolekcionara u našem regionu, gde se nalaze kolekcionarski savezi, društva, udruženja itd.

Nadamo se da će naš portal postati mesto okupljanja svih nas koji volimo KOLEKCIONARSTVO i da će svako od Vas prepoznati naš portal kao nešto svoje i lično.

Srdačan pozdav,

Vaš tim Kolekcionari.net