Nagrade za postavljanje novih oglasa

Poštovani korisnici,

Kolekcionari.net je novi portal na našim prostorima i namenjen je kolekcionarima iz regiona. Pošto funkcionišemo svega par meseci nemamo puno korisnika (niti prodavaca, niti kupaca) a nemamo ni puno oglasa na sajtu. Želja nam je da to popravimo i zbog toga smo organizovali novčane nagrade za prodavce koji postave odredjeni broj novih oglasa na našem portalu. Naime, svako ko postavi odredjeni broj novih oglasa na našem sajtu dobija nagradu:

- za 200 novih oglasa 20€

- za 500 novih oglasa 50€

- za 1000 novih oglasa 100€

Primeri: 

Postavite npr. 200 novih oglasa dobićete 20€. Ako onda postavite još 300 novih oglasa dobićete novih 30€ (razliku od 50€ i 20€ kojih ste već dobili za postavljanje 200 novih oglasa). Znači, uvek dobijate gore navedene iznose za postavljanje dodatnog broja novih oglasa a ne kumulativnu isplatu za dostizanje odredjenog broja oglasa: ako postavite npr. ukupno 1000 novih oglasa dobijate 100 € a ne 100€+50€+20€=170€. Znači Vi možete izabrati sami da li želite uplatu od 20€ za postavljenih 200 novih oglasa ili želite da sačekate da postavite 500 ili 1000 novih oglasa i dobijete ukupno uplatu od 50€ odnosno 100€.

Za postavljenih 1000+ novih oglasa postoji mogućnost dogovora oko visine nagrade. 

Prodavci će sami izabrati kako žele da im nagrada bude isplaćena (na žiro račun koji nam dostave, na PayPal, preko Western Uniona ili na neki drugi način). 

Napomena: Bilo bi dobro da nas korisnici obaveste o tome da su postavili 200, 500 ili 1000 novih oglasa jer možda mi sami nećemo videti da su dostigli odredjeni broj oglasa. Za to možete koristiti kontakt formu na portalu. 

Takodje, svako ko postavi više od 1000 oglasa postaće naš privilegovani prodavac i imaće razne privilegije (zauvek će moći da prodaje bez plaćanja bilo kakvih provizija, imaće 50 % popusta na promovisanje svojih oglasa, dobijaće od nas i druge vaučere za popuste, besplatne promocije i reklame itd.).

Pomozite Vi nama sada da portal zaživi i mi ćemo znati da se pošteno odužimo svima Vama koji nam sada pomažete!

Molimo sve naše prodavce za strpljenje. Zbog nepostojanja velikog broja oglasa i potencijalnih kupaca, veoma je mala mogućnost, za sada, da neki Vaš kolekcionarski predmet bude prodat.

Takodje, molimo i kupce da ne odustaju od pretrage onoga što žele da kupe jer zbog ne velikog broja oglasa šansa da pronadjete ono što nedostaje u Vašoj kolekciji je, za sada, takodje mala.

Zato Vas molimo da se registrujete i verifikujete Vaš nalog i da postavite što više novih oglasa. Samo prodajte ono što imate višak!

Nadamo se na kraju da ćete prepoznati potencijale našeg portala, da ćete Kolekcionari.net prihvatiti kao mesto okupljanja svih nas koji volimo i uživamo u kolekcionarstvu!

Neka Vam, pre svega, prodaja i kupovina na Kolekcionari.net bude dobra zabava!

Srdačan pozdrav,
Tim Kolekcionari.net

O nama