Nagrade za postavljanje novih oglasa

Poštovani korisnici,

Kolekcionari.net je novi portal na našim prostorima i namenjen je kolekcionarima iz regiona. Pošto funkcionišemo svega nekoliko meseci nemamo puno korisnika (niti prodavaca, niti kupaca) a nemamo ni puno oglasa na sajtu. Želja nam je da to popravimo i zbog toga, svakom ko postavi više od 1000 oglasa na našem portalu, dodeljujemo status privilegovanog prodavca i imaće razne privilegije:

Molimo sve naše prodavce za strpljenje. Zbog nepostojanja velikog broja oglasa i potencijalnih kupaca, veoma je mala mogućnost, za sada, da neki Vaš kolekcionarski predmet bude prodat.
Takodje, molimo i kupce da ne odustaju od pretrage onoga što žele da kupe jer, zbog ne velikog broja oglasa, šansa da pronadjete ono što nedostaje u Vašoj kolekciji je, za sada, takodje mala.
Zato Vas molimo da se registrujete i verifikujete Vaš nalog i da postavite što više novih oglasa. Samo prodajte ono što imate višak!

Pozivamo sve kolekcionare da nas podržite u razvoju ove naše zajednice!
Nadamo se na kraju da ćete prepoznati potencijale našeg portala, da ćete Kolekcionari.net prihvatiti kao mesto okupljanja svih nas koji volimo i uživamo u kolekcionarstvu!
Neka Vam, pre svega, prodaja i kupovina na Kolekcionari.net bude dobra zabava!

Srdačan pozdrav,
Tim Kolekcionari.net